Ekonomi

Emirgan Sütiş 70. yılını kutluyor

Sütlü tatlılarıyla öne çıkan Emirgan Sütiş, bu yıl 70. yılını kutluyor.

Sütlü tatlılarıyla öne çıkan Türkiye’nin lider markalarından biri olan Emirgan Sütiş, bu yıl 70. yılını konuklarıyla kutluyor. Markanın öne çıktığı sütlü tatlılardan biri olan kaşkul, uygun şubelerde nostaljik kaselerde sergileniyor. Peçeteleri ve özel logolu tasarımları ile misafirlerini bu kutlamaya ortak olmaya davet ediyor.

Verilen bilgilere göre 5 ülkedeki 28 şubesinde her gün her yaştan ve her kesimden 7 bin kişiyi ağırlayan Emirgan Sütiş, “Müşteri değil misafir ağırlıyoruz” felsefesiyle hareket ediyor. İşletmelerin kahvaltılarının ortasında yer alan organik bal, yine kendi markasıyla Altınparmak Dağları’ndan geliyor. Reçelleri kendi bahçelerinden toplanıp odun ateşinde hazırlanıyor. Çayları Rize’den özel ikramlarla yılın ilk hasadı olarak toplanır ve misafirlere ikram edilir. Türk damak tadını yansıtan et tarifleri, Trakya ve Susurluk’ta doğal ortamlarda yetişen hayvanlardan elde ediliyor.

“Nesilden nesile aktarılan bilgi mirasını geleceğe taşıyoruz”

70 yıllık başarının ardındaki lezzetleri büyük bir özenle getirdiklerini belirten Emirgan Sütiş Pazarlama ve Kurumsal Bağlantılar Müdürü Ersin Kefeli, “Nesilden nesile aktarılan bilgi birikimini geleceğe taşıyoruz. sütlü tatlıları, puding sektörünün en eski ve bilinen tarifleri ile hazırlayarak, Sütlü tatlılarda olduğu gibi, “Peynir, yoğurt, tereyağı gibi süt ürünlerimizde günlük olarak kendi çiftliklerimizden gelen inek ve manda sütlerini kullanıyoruz. Ürünlerimizin tamamı koruyucu ve katkı maddesi kullanılmadan hazırlanmaktadır.” – İSTANBUL

haberulubey.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu